New forum site misbehaving under Chrome?

Area for posts related to issues with the phpBB software.
Post Reply
spinality
iGigBook User
Posts: 130
Joined: Tue May 24, 2011 6:27 pm

New forum site misbehaving under Chrome?

Post by spinality » Thu Apr 27, 2017 4:53 pm

You're probably aware of this, but in case you're not: The revised forum site has consistently strange behavior under the Chrome browser for me. Here is an example of what I see when I access it. In particular, all dropdown lists are always displayed. Is see no issues under other browsers. I cleared cookies in case that was a factor, but no effect. Following links to posts gives similar artifacts. There was no problem with Chrome in the past, but perhaps Chrome is no longer supported.
iGig3.png
iGig3.png (107.6 KiB) Viewed 680 times

User avatar
Phil Smith
iGigBook Specialist
Posts: 2272
Joined: Tue Oct 19, 2010 8:00 pm

Re: New forum site misbehaving under Chrome?

Post by Phil Smith » Thu Apr 27, 2017 5:24 pm

Try clearing your cache, the board is fine.
Are you happy with iGigBook?
Tell the world about it by leaving a rating or a review in the App or Google Play Store.
Got Questions? Click Here For The How To Section
iGigBook: The Go-To Gig Tool.

spinality
iGigBook User
Posts: 130
Joined: Tue May 24, 2011 6:27 pm

Re: New forum site misbehaving under Chrome?

Post by spinality » Thu Apr 27, 2017 7:47 pm

Thanks, duh, yes, should have tried that.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest