Page 1 of 1

create new set list?

Posted: Fri Jun 19, 2015 7:01 pm
by egrogek
I used to be able to create a set list. Now I don't see that option. I can only see the set lists I've already created. Anyone able to help?

Thanks!

Re: create new set list?

Posted: Fri Jun 19, 2015 11:07 pm
by Phil Smith
In the Set List Manager, try scrolling the list down to reveal the the item titled "New Set List".

Re: create new set list?

Posted: Fri Jun 19, 2015 11:35 pm
by egrogek
Thanks!! That worked of course. :-)